První výlet na čtyřech kolech 

Včera večer jsme si vyprali oblečení v samoobslužné prádelně. Za 4nzd vyprat a za další čtyři dolary vysušit. Během hodiny má člověk hotovo a Lence ty tepláky ze sekáče stejně byly moc dlouhý 🙂 byl to super deal, protože jsem v sušičce objevil kredit na další praní, takže máme 1+1 zdarma 🙂

I druhá noc v našem novém domě proběhla hladce. Tak hladce, že jsme vstávali až okolo jedenácté hodiny. Asi ještě ten jetlag 🙂

Dnes chceme vyrazit na první výlet, a tak jsme ještě před odjezdem využili zázemí Lenky a Jirky baráku.

Po rozloučení a poděkování (oba na nás byli opravdu moc hodní) jsme okolo třetí hodiny vyrazili na cestu.

Do 80km vzdálené Akaory jsme dorazili bez problémů. Cestou nás akorát zpomalila havárie před námi, kvůli které jsme stáli tak 15 minut na místě.

Zaparkovali jsme na parkovišti určeném pro self-contained auta. To jsou ta, která mají zásobu čisté vody, chemický záchod a patřičnou certifikaci, takže nepotřebují žádné další zázemí. Majiteli takového auta to usnadňuje život, protože může kempit na více místech. A to jsme přesně my 🙂 ne že bychom ten chemický záchod používali. Leží pod postelí a byl pořízen předchozím majitelem pro potřebu certifikace.

Odpoledne jsme se šli projít podél zálivu.

Nalézá se tu spoustu krásných budov postavených ve francouzském duchu. Večer Léňa uvařila moc dobrou brokolici s bramborem, sýrem a vajíčkem a snědli jsme si to u filmu Inside Out 🙂 vlastně si tady žijeme jako vy, akorát jinak..

Hurá na kutě, tak dobrou 😉

Z jejich Boba se stal náš Emil
Z jejich Boba se stal náš Emil
Moc krátký :-) takže jsme vzali prodlouženou verzi
Moc krátký 🙂 takže jsme vzali prodlouženou verzi
Mód kuchyň
Mód kuchyň

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *