Intro

Jednoho krásného květnového odpoledne roku 2015 mě moje nejskvělejší kámoška Bára K. vzala pozvala na grilovačku. Toho dne se začal vyprávět společný příbeh Cilfa a Leny.

O pět měsíců později (listopad 2015) jsme se k sobě sestěhovali a začli vymejšlet, co dál. Společné vycestování se zdálo být ideální a roční working holiday (WHS) vízum na Nový Zéland ještě ideálnější. Navíc skvělý timing – s hodně štěstím víza obdržena v březnu 2016 a odjezd naplánován na září 2016.

Letět přímo na kiwi ostrovy nám přišlo škoda, a tak jsme si na přestup v Bangkoku vzali dva a půl měsíce s plánem podívat se po jihovýchodní Asii.

A zde začíná náš Ze(v)landí deníček 🙂

P.S. A co že to chcem dělat na Zélandu? Koupit auto (větší s matrací na spaní), během pár měsíců procestovat oba ostrovy a pak si najít práci a zkusit před návratem našetřit pár peněz. Takovej je plán, ale jestli chcete vědět, jak to skutečně všechno dopadne, tak nás tu sledujte 😉

P.P.S. Pokud žijeme moc pomalu a máte snad krátkou chvíli mezi jednotlivými příspěvky, můžete se mrknout na naší minulou cestovatelskou tvorbu:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *